HABERLER
HABERLER
Gastronomi ve ağırlama sektöründe yaratıcılığı, sürdürülebilirliği ve yenilikçiliği teşvik eden projelerin ödüllendirildiği Creative People “Talks & Hospitality Awards 2025”, 20 Nisan Pazar akşamı Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşti. FoodinLife Magazine ve Sözen Grup tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarılı şefler, yatırımcılar, dijital girişimciler ve ağırlama sektörü profesyonelleri 27 farklı kategoride ödüllendirildi.
“EN İYİ DİJİTAL GASTRONOMİ PLATFORMU”
Bu özel gecede, Kısık Ateş Akademi, “En İyi Dijital Gastronomi Platformu” ödülüne layık görüldü. Pınar ürünleriyle hazırlanan tariflerin yanı sıra, sektörel bilgi ve deneyimi aktaran, gastronomi dünyasında eğitim, ilham ve kültürel birikimi harmanlayan Kısık Ateş Akademi; bugünün ve geleceğin mutfak profesyonelleri için güçlü bir dijital öğrenme ve gelişim alanı sunuyor.
Bu değerli ödül, Pınar’ın gastronomiye olan katkısının ve dijital alandaki sürdürülebilir vizyonunun bir yansımasıdır.