İzmir’in Meşhur Boyoz’u, Pınar’la Türkiye’nin dört bir yanında!
22.09.2017

İzmir’in kendine has lezzeti ile meşhur olan Boyoz, Pınar'la Türkiye'nin dört bir yanına ulaşıyor, sofralar şenleniyor!

Pınar izmir boyoz

Türkiye gıda sektörünün lider markalarından Pınar, 1492’de Türkiye’ye İspanyol göçmenler tarafından getirilmiş, İzmir mutfağında kendine özel bir yer oluşturmuş, mayasız bir hamur işi olan Boyoz’u, Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırıyor.

İzmir’in meşhur Boyoz’u artık tüm sofralarda
Bir İzmir klasiği olan boyoz, sabah kahvaltılarının ayrılmaz bir parçasıdır. Uzun haftasonu kahvaltı masalarını da akşamüzeri beş çayı sofralarını da Boyoz şenlendirir.

El emeği ile açılan Pınar boyoz ürünleri hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor. Ayçiçek yağı kullanılarak kat kat açılan Pınar boyozun çıtır çıtır yapısı içerisinde kullanılan tahinden kaynaklanıyor.

Pınar Boyoz Labne’li çeşidi ilk kez üretilerek tüketicileri ile buluşuyor. Labne peynirinin sütten gelen lezzeti, boyozun çıtır yapısı ile birleşiyor.

İzmirliler Türkiye’nin neresinde olursa olsun Pınar Boyoz ile kendini evinde hissediyor

Pınar, İzmir’in dışında, İzmir’e özel lezzetlerin özlemini duyanları boyozla buluşturuyor. Üç kuşaktır aynı lezzet sırrı ile boyoz yapan aile işletmesi tarafından üretilen Pınar Boyoz, İzmir sevdalılarına artık Türkiye’nin her yerinde ulaşabilecek.

Pınar Boyoz’u evde kolayca hazırlayın, sıcak sıcak tadına bakın

Pınar İzmir Boyozu’nun hem sade hem de labneli çeşitleri ev fırınlarında sadece 30 dakikada içerisinde hazır hale gelir. Dondurulmuş ürün olduğu için buzdolaplarında saklamaya da uygundur. Ürün paketlerinin her biri 50 gr olan 4 adet boyoz içerir.

Daha fazla bilgi ve röportaj için:
Selin Oran

E: selin.oran@piariletisim.com
PIAR İletişim Ajansı
www.piariletisim.com